Vurdering av de beste modellene av benzokos

Dacha-landskapets særegenheter lar deg ikke alltid effektivt bruke en gressklipper på hjul - det er problematisk å klippe gresset nær trær, i bratte bakker eller i nærheten av fortauskanten med denne teknikken. I dette tilfellet vil en bensinkutter komme til unnsetning, som lett kan fungere på vanskelig tilgjengelige steder.

Det er et stort utvalg av bensinkutter modeller til salgs, men vurderingen av de beste produsentene har vært ledet i lang tid av slike merker som:

  • Makita;
  • Hitachi;
  • Oleo-Mac;
  • Patriot;
  • Champion.

Produktene til disse selskapene har høy pålitelighet, all nødvendig funksjonalitet og gode tekniske parametere. Modellenes attraktive design og ergonomiske design gjør arbeidet så behagelig som mulig.

Når du velger en bensinskjærermodell, må du først og fremst bestemme kraften, som påvirker produktiviteten og intensiteten på arbeidet. Å ha en tomt på flere hundre kvadratmeter, er det neppe verdt å kjøpe en kraftig enhet, hvis ressurs ikke vil bli brukt. For å rengjøre gresset på plenen nær eiendommen er en husholdningsgasskutter perfekt, som har lav motoreffekt og er billigere enn en profesjonell modell.

Her er noen av de mest populære husholdningsklippere som gjør jobben perfekt.

TOPP 5 best

Makita EM 2500U

Denne modellen av et populært japansk merke kan med sikkerhet kalles en elite blant husholdnings bensin kuttere. Den største fordelen med enheten er den lave vekten til 4,5 kg, noe som gir en stor fordel under langvarig drift. Når du arbeider med tyngre modeller, vil tretthet manifestere seg mye raskere enn med Makita EM 2500U børstehuggeren.

Komfortabel betjening sikres med et justerbart sykkelhåndtak, utstyrt med gummifeste og en vibrasjonsdempende pute. Bensinkutter er utstyrt med en 1 hk motor, som er nok til å utføre de tildelte oppgavene. Motoren til modellen kjennetegnes ved sin stille drift og enkel start, selv i kald tilstand. Volumet på tanken er 0,5 liter, noe som er ganske nok til å høste gress på et område på 2 ar.

Ikke bare en spole med en fiskelinje selges med en gasskutter, men også en kniv for beskjæring av hard vekst, som har 4 kronblader.

Den eneste ulempen med denne modellen er den ubehagelige skulderstroppen. Etter kjøp anbefales det å bytte den ut.

Oleo-Mac Sparta 25

Denne modellen fra det italienske merket er utstyrt med en bensinmotor på 1,1 hk. Én påfylling av 0,75 liters tank er nok til 1,5 timers kontinuerlig drift, noe som er en ganske høy indikator. Produsenten anbefaler å fylle enheten med en blanding av A-95 bensin og Oleo-Mac merket olje. For nøyaktig proporsjonering er en målebeger inkludert i settet.

Vekten på bensinkutter er 6,2 kg, det justerbare håndtaket og skulderstroppen skaper de mest behagelige forholdene når du arbeider på vekten, og den høye ytelsen til modellen lar deg gjøre en ganske stor mengde arbeid på kort tid.

Den gode ytelsen til Oleo-Mac Sparta 25 oppnås gjennom en høykvalitets bygging og en motor av høy kvalitet som ikke mister effektiviteten ved lave turtall. Benzokosa er utstyrt med en 3-knivs kniv og et halvautomatisk hode med et 40 cm grep.

Ulempen er de høye kostnadene ved modellen, som ligger i alle kvalitetsprodukter.

Hitachi CG22EAS

En annen bensinkutter fra japanske produsenter, hvor hovedoppmerksomheten rettes mot produktets kvalitet. 0,85 liters motor gir høy bladhastighet, noe som gjør det enkelt å klippe selv tykt stammet, tørket gress. Samtidig klarte produsentene å opprettholde en lav vekt på børsteskjæreren, som bare er 4,7 kg, noe som gjør at enheten kan fungere lenge.

Effektivitet er et tungtveiende argument når du velger en modell for bensinkutter. En innovasjon er utviklingen av NEW Pure Fire, som har redusert bensinforbruket med opptil 30% og redusert utslipp med halvparten, sammenlignet med lignende modeller.

Japanerne tok seg av sikkert arbeid og la til vernebriller i pakken. I tillegg er Hitachi CG22EAS bensinkutter utstyrt med en 4-knivs kniv og et klippehode.

Ulemper:

  • ingen blandebeholder inkludert;
  • bare dyr olje av høy kvalitet brukes.

Bensinkutter PATRIOT PT 3355

Denne bensinbørsten er et allsidig verktøy for å fjerne vegetasjon både på flate overflater i nærheten av huset og i kløfter eller groper. 1,8 hk motoren, takket være grunningen, har en enkel start, og 1,1 liters tank lar deg jobbe uten å fylle drivstoff på ganske lang tid. Den sammenleggbare stangen gir komfortabel transport av enheten.

Produsenten har sørget for enkel tilgang til luftfilteret og tennpluggen, som gjør det mulig for brukeren å raskt utføre service på penselen. Antivibrasjonssystemet og det ergonomiske håndtaket som kontrollene er plassert på gir ekstra komfort under arbeidet.

Leveringsomfanget for modellen inkluderer en linje 2,4 mm tykk med en skjærebredde på 46 cm og en sirkulær kniv med en skjærebredde på 23 cm. Linjen mates i semi-automatisk modus.

Ulemper med PATRIOT PT 3355 bensinkutter:

  • litt bråkete;
  • under bruk vil skulderstroppen strekke seg.

Mester T346

Champion T346 gasskutter vil fungere som en pålitelig assistent i kampen mot gjengrodd ugress... Arbeidselementene til modellen er en 1,6-3 mm fiskelinje og en skjæreskive med en skjærebredde på 25 cm, noe som er ganske nok til å klippe gress og grove busker.

Børstehuggeren veier 7 kg, men det ergonomiske håndtaket og opphengsstroppen gjør langvarig arbeid så behagelig som mulig. Vibrasjonsdempingssystemet på bommen og håndtaket er praktisk talt usynlig. Bommen har en rett form og et delt design, takket være at buskeskjæreren tar liten plass under lagring eller transport. Kvalitetssmidde aksler sikrer pålitelig modellytelse.

Kraften til totaktsmotoren til Champion T346 bensinkutter er 1,22 hk. Drivstoffet er A-92 bensin blandet med olje i forholdet 25: 1.

Gi tilbakemelding

Hage

Blomster

Konstruksjon