Courgette Casanova F1

Bare en lat gartner dyrker ikke courgette på nettstedet sitt. De er veldig upretensiøse og lite krevende å ta vare på. De fleste varianter trenger bare regelmessig vanning for normal vekst. Men det er også varianter som godt kan klare seg uten det. Dette er veldig praktisk for de gartnere som bare kommer til stedet i helgene. Courgette Casanova F1 er en av disse variantene.

Courgette Casanova

Variasjonsegenskaper

Denne sorten tilhører tidlig modne hybrider. De halvbladede buskene har store dissekerte blader i en mørkegrønn farge uten flekker og flekker. Casanova courgette ligner en sylinder i sin form. Den er slank og lang. Samtidig pleier ikke courgette å bli overstrakt. Selv om du glemmer å plukke en moden frukt, vil den ikke vokse ut... Fargen på moden courgette er heterogen: hvite prikker av middels størrelse skiller seg ut på den lysegrønne huden. Fruktene av denne hybrid kan i gjennomsnitt veie fra 0,9 til 1,5 kg. Deres myke kremfargede kjøtt er ganske tett og velsmakende. Dette gjør at de kan brukes med suksess, ikke bare i matlaging, men også i hermetisering.

Casanova F1

Et særegent trekk ved denne hybridsorten er dens tørke toleranse.

Viktig! Denne hybrid tolererer ikke bare tørke godt, men trenger den også. Med overdreven jordfuktighet kan dets rotsystem råtne.

Voksende anbefalinger

Til tross for at sorten er veldig lite krevende å ta vare på, bør du ta hensyn til jorden før du planter den. Det ideelle stedet for å plante Casanova F1 vil være sengene de vokste på:

 • poteter;
 • kål;
 • Bue;
 • belgfrukter.

Hvis frøene ikke plantes etter disse avlingene, på et nytt sted eller etter andre varianter av squash, må jorden befruktes. Dette gjøres om høsten når man graver en grønnsakshage. Organisk gjødsel er ideelt:

 • hestemøkk;
 • mullein;
 • fugleskritt.

For å berike jorden gir bruk av kompost og grønn gjødsel veldig gode resultater.

Denne hybridsorten kan plantes på to måter:

 1. Frø i åpen bakke. I dette tilfellet blir landingen utført i mai måned. Den optimale sådybden er 4-6 cm.
 2. Voksende frøplanter. Denne metoden brukes til å oppnå en tidligere høst. Det er bedre å begynne å forberede frøplanter en måned før anbefalt planting, det vil si i april.
Viktig! Frø og frøplanter må plantes slik at det er en avstand på 60 cm mellom tilstøtende busker. En nærmere planting vil ikke tillate at plantene utvikler seg fullt, og innhøstingen kan være dårligere.

Denne hybriden reagerer veldig bra på å løsne og mate. Hvis jorden ble klargjort før plantingen, kan disse prosedyrene utelates.

Anmeldelser av gartnere

Maria, 51 år gammel, Jaroslavl
Jeg slipper Casanova ut av og til. Jeg liker deres smak. Men sammenlignet med andre varianter, ser Casanova courgette litt skrøpelig ut. Jeg bruker dem ikke til spinn. Men hvis du steker dem, er det umulig å komme av. Jeg kan anbefale til de som har ledig plass, som det ikke er noe å plante. Jeg ville ikke tildele en spesiell seng til disse courgetter.
Anna, 30 år gammel, Bogoroditsk
Casanova F1 kjøpte for eksperimentets skyld. Plantet umiddelbart på sengen under filmen. Alt har dukket opp bortsett fra noen få frø. Courgetten startet raskt. Jeg likte sorten fordi den er lite krevende å vanne og ikke vokser ut. Da vi ankom dachaen etter 2 ukers fravær, var courgette av denne sorten ryddig. I andre varianter vokste flere courgetter til noe forferdelig: det ble strukket ut her, det var hovent der. Jeg kan anbefale en courgette til Casanova F1, for en sommerbolig er det nettopp det.
Oksana, 42 år gammel, Vyazniki
Jeg likte egentlig ikke Casanova. Det er andre mer fordelaktige varianter.Han er ikke bemerkelsesverdig på noen måte, squashen er som en courgette. Men dette er min mening. For eksempel likte naboen min det. Jeg ga henne nesten alle courgetter. Du kan plante den som en prøve.
Kommentarer (1)
 1. Courgette "Casanova" ble plantet for flere år siden. Jeg var veldig overrasket. Uendelig frukting. Du kutter noen få, og andre vokser umiddelbart! Stor mengde. En busk matet oss hele sesongen!
  Jeg kunne ikke kjøpe disse frøene igjen på flere år. Men i dag lyktes det (18.02.21). Jeg anbefaler alle

  18.02.2021 klokka 07:02
  Catherine
Gi tilbakemelding

Hage

Blomster

Konstruksjon